O talosaga fou a le US anti-dumping dumping na faaulu i atunuu e 14

I le aso 28 o Iulai, 2023, na faila ai talosaga e tetee atu i le lafoaia o tiute (AD) i matai mai Bosnian & Herzegovina, Bulgaria, Burma, Initia, Italia, Kosovo, Mekisiko, Filipaina, Polani, Slovenia, Sepania, ma Taiuani, ma se tiute faafeagai. (CVD) talosaga na faila i luga o matai mai Initonesia.

O le lona tolu lea o suʻesuʻega e uiga i le matai faʻaulufale mai i maketi a Amerika mai isi atunuʻu, i le amataga o Aperila, 2020, na faʻasalalau ai e le Matagaluega o Pisinisi a le US le amataina o suʻesuʻega fou e tetee atu i le lafoaia (AD) ma le countervailing duty (CVD) e iloa ai pe o matai mai Cambodia, Initonesia, Meleisia, Serbia, Taialani, Turkey, ma Vietnam o loʻo faʻatau atu i le Iunaite Setete i lalo ifo o le tau talafeagai, ma fuafua pe o maua e le au gaosi oloa i Saina ni fesoasoani le talafeagai.

O lea la, mai le uluai su'esu'ega fa'ato'a lafoa'i i luga o matai mai Saina i le tausaga 2019, e mafai ona tatou va'aia o gaioiga fa'ato'ilaloina e mafua ai le fa'aitiitia o le aofa'i ma le tau o oloa fa'aulufale mai mai Saina fa'apea fo'i ma le si'itia o le tau o na oloa i le US. maketi.ae o nei aafiaga e pupuu ona o le tetee i le lafoaia o oloa faasaga ia Saina e mafua ai se suiga ona o le faateleina o oloa faaulufale mai a Amerika mai isi atunuu.O le mea lea na tupu soo ai talosaga lona lua ma le tolu AD.

Kaneman mattress ua auina atu i fafo i le maketi a Amerika mo le sili atu i le 10 tausaga ma e tele a matou poto masani i le faiga o le faʻamaʻi totogo ma le faʻamaʻi faʻafefe, faʻapipiʻi uma i totonu o se atigipusa ma tumau le lelei pe a uma le faʻamaʻi.Ma o matou o le 0% margin anti-dumping tax i Kanata maketi, faʻafeiloaʻi e faʻafesoʻotaʻi kaneman mattress.


Taimi meli: Au-03-2023